Работилница на МОН и Британски Совет

Работилница на МОН и Британски Совет на 23 - 25.9.2015, Скопје
Сите членки може да пријават еден претставник на sktm@sktm.org.mk до 22.9.2015.
Повеќе информации кликнете 

<< Назад

Top