Органи на СКТМ

 

Претседател                           Ѓорѓи Вчков
Заменик Претседател Мартин Петковски
Преседавач на Собрание Стеван Пешевски
Извршен директор Биљана Пејоска Ристеска

 

Членови на У.О. на СКТМ

 

Ред бр. Име на компанијата Овластено лице
 
Ѓорѓи Вчков
Македонија Сообраќај
Претседател на У.О.
 1.
Мартин Петковски
ПЕТ
Заменик Претседател на У.О.
 2.
Мунир Колашинац
Вардар Експрес Травел
Член
 3.
Емил Димитровски
Атлас
Член
 4.
Панче Трајковски
хотел ВИП
член
 5.
Касам Шакири
ЈЕТА аир
член
 6.
Бранко Босилков
ЗТВМ
член
 7.
Јованка Стојанова
ЕЛЕМ х. Молика
член
 8.
Бранко Кароски
Бран
член
 9.
Ивона Јакомовска
Камелија Турс
член
 10.
Горан Јошевски
ЈК травел
член
 

 
Членови на Н.О.
 
Ред бр. Име на компанијата Овластено лице
 1.
Димитар Кашиков
Феријал Кашиков
Претседател на Н.О.
 2.
Никола Митревски
Ариес
Член
 3.
Зоран Ѓоршевски
Ана Турс
Член

 
Раководители на сектори
 
Ред бр. Раководител Сектор
 1. Г-дин Горки Балојани Туристички Агенции
 2. Г-дин Ангел Иванов Хотелиери
 3. Г-ѓа Божана Ордева Превозници
 4. Г-дин Цветко Андреевски
Туристички Здруженија и
Образовни Институции

 

<< Назад

Top